Retourprocedure

Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag van het artikel teruggestort. De kosten voor verzending en retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,95 per pakket, of indien u het per brievenbus heeft besteld vanaf € 1,40. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Producten die u via deze webwinkel koopt en die speciaal voor u op maat zijn gemaakt , die voorzien zijn van een eigen tekst, naam e.d. of met een eigen foto. geboortekaartje e.d. volgens de door u ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle bestelling definitief.

 

Houd daarbij rekening met het volgende:

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?
Als u gebruik kunt maken van het retourrecht, dan ontvangt u de betalingen voor het artikel die u op dat moment hebt gedaan. Nadat u de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen.

Hoe moet ik het product retourneren?
U retourneert de bestelling met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wanneer moet ik de producten retour sturen?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour?
U ontvangt daarbij per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u wat te doen en helpen het probleem op te lossen!  
 
Hebben jullie een retouren balie? 
U kunt de producten terugbrengen of retourneren bij onze retouren balie in Leiden. Maak hiervoor wel even een afspraak met onze klantenservice.

Kan ik de producten laten ophalen?

Dat is alleen mogelijk indien u een verkeerd product van ons heeft ontvangen of wanneer het product beschadigd blijkt te zijn. Een voorwaarde is dat het met de pakketdienst aan u is geleverd.

 

Komt u in aanmerking om te retourneren en wilt u dit te doen, download dan hier het formulier.


Paperwhite
Haarlemmerstraat 189
2312DP
Leiden
Nederland