Levertijd-kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Heb je er geen haast mee en kunnen we het een dag later naar je opsturen dan krijg je een korting van € 0,50 op de verzendkosten.

 

Ophalen in Leiden

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende dag af te halen.

 

Brievenbus indien mogelijk

Van Straaten post voor de brievenbuszendingen. Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Naar België en overige EU landen leveren we brievenbus zendingen met Priority. De kosten van een brievenbuspakketje zijn afhankelijk van het gewicht. Deze worden getoond wanneer je een bestelling plaatst. Wanneer je geen spoed hebt wordt het een dag later voor je verzonden en ontvang je een korting op de verzendkosten van € 0,50

 

Pakketdienst DHL

Wanneer het niet door de brievenbus gaat wordt de bestelling met een pakketdienst verzonden. Je kunt hier ook direct voor kiezen. Het voordeel hiervan is dat de levering vrijwel in alle gevallen de volgende werkdag wordt aangeboden.

Nederland € 5,95 of € 5.45 (geen spoed) per zending levering tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Avondlevering € 6,95 de volgende dag of € 6,45 (geen spoed) tussen 18.00 uur en 21.00 uur een dag later.

Duitsland en België € 9,50 of € 8,95 (geen spoed)
Wijnflessen hebben een toeslag bij grote aantallen.

 

Extra verzendkosten

*Wanneer er een foutief afleveradres is ingevuld door de klant of wanneer een pakket niet in ontvangst wordt genomen volgens de regels van de transporteur zal het pakket retour komen. Er worden dan extra kosten in rekening gebracht door de transporteur die wij aan de klant zullen doorberekenen. De kosten voor het opnieuw verzenden per brievenbuszending variëren van € 1,40 tot € 10,95 en voor de pakketdienst is dit € 5,95 tot € 11,90. Wij adviseren u dan ook om de adresgegevens en met name de postcode en huisnummer goed te controleren.