Bad, bed, babykamer

Lekker badderen is natuurlijk veel leuker als er een warm badjasje op je wacht na al dat natte gespetter. We hebben badjasjes , capes en poncho's om de overgang van bad naar je bedje zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.Er zijn badstof badponcho's voor de iets oudere babietjes,  er zijn  makkelijke en voordelige badcapes en natuurlijk lieve badjasjes in prachtige, hippe kleuren.

En daarna verhuis je voor een heerlijke lange nacht naar je eigen knusse kamertje. We hebben allerlei leuks om dit helemaal jouw eerste plekje te maken. Lakentjes in talloze prints, slaapzakjes, pyjama's en natuurlijk mooie lieve kussens met jouw naam erop. Hobbelpaardjes, klokjes met leuke printjes voor aan de muur maken jouw eerste kamertje helemaal persoonlijk. Hoe fijn thuiskomen is dat voor je, kleine bofkont !

Alles wordt voorzien van de naam van het kindje. De letters worden gemaakt van dikke bolle materialen die er lekker dik bovenop liggen. De populairste kleuren badjasjes en capes zijn er ook in grotere maten voor oudere kleutertjes. Ook leuk als kadootje voor als je bijna je eerste of tweede verjaardag gaat vieren dus !

 Je mag zelf een mooi lettertype kiezen : klik op de naam in de lettertype lijst en er opent zich een menu waar je doorheen kunt scrollen.